Valencia, Villarreal, Levante i Hércules disputaran el XVIII Torneig de Nadal “Ciutat de Dénia” de futbol 8

Cartell Torneig Nadal 2017(1)--

Huit equips benjamins i altres huit alevins disputaran el dimecres 6 de desembre la dihuit edició del Torneig de Nadal de Futbol 8 “Ciutat de Dénia”, al camp del Rodat. L’Escola Municipal de Futbol, que organitza el campionat amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Dénia, ha aconseguit la inscripción del Valencia CF, Villarreal CF, Levante UD, Hércules CF i Elche CF. Competiran junt amb el CFB Gandia, el CD Jávea, l’Elche CF i l’EM FB Dénia.

El Torneig de Nadal es jugarà dimecres a partir de les 9 hores, moment en què començaran els primers partits. Es disputaran dos encontres al mateix temps, cada mitja hora, fins les 15 hores, per completar la primera fase del torneig en benjamins i alevins. En ambdues competicions, el grup A el formaran l’EM FB Dénia, el Valencia CF, l’Elche CF i el CFB Gandia. El grup B estarà composat pel Villarreal CF, l’Hércules CF, el CD Jávea i el Levante UD. Els dos primers classificats a les semifinals de les dues categories, que es disputaran a partir de les 16:30 hores. Els partits que decidiran el ter i quart lloc de benjamins i d’alevins estan programats per a les 17:30 hores. A continuació, es disputaran les finals d’ambues categories.

Una vegada finalitzada la competició, els equips rebran els seus trofeus en un acte de lliurament previst per a les 18:45 hores.

Esta entrada fue publicada en Inicio. Guarda el enlace permanente.